در یک رقابت آزاد ، علیرضا مهدی زاده حکاک ، علی علیلی و فاطمه فرمانفرمایی برای طراحی یک مرکز تجاری 10,000m2 برای صنعت ساختمان در استان گیلان با دیگر شرکت کنندگان به رقابت پرداختند که بارش کافی و مناظری از چشم اندازهای منحصر به فرد از ویژگی های اصلی سایت است.
جزئیات بیشتر در ادامه مطلب
با نگاهی از بیرون ، ساختمان به نظر میرسد که توسط نیروهای نامرئی طبیعت شکل گرفته و درواقع پوشش ساختار را تغیر شکل داده . از یک طرف ما به دنبال کدهای ساختمانی ، مقررات ساخت و ساز و نهایت استفاده از ظرفیت زمین برای رسیدن به حد متناسب متر مربع هستیم ، و از سوی دیگر نیروهای مخرب و ناهنجار در کار هستند که هنر رقص این اثر را در هم میبوسد و پوسته را شکل می دهد.
اتاق کنفرانس ، رستوران و دیگر امکانات در طبقه بالا در نظر گرفته شده اند تا با قسمت های تجاری تداخل نداشته باشند و همچنین از بهترین مناظر بهره ببرند .
به دنبال مقررات خروج اضطراری ، سه دسترسی عمودی جداگانه ( راه پله و آسانسور ) درنظر گرفته شده که شروع آن از طبقه بالا به مناطق امن است .
در داخل پله برقی به دسترسی عمودی به ویژه در بخش های تجاری کمک می کند .
این ساختار از انتخاب های آگاهانه LEED و زیست محیطی از انرژی های سازگار با محیط زیست بهره مند شده ( با استفاده از طبیعی ترین تهویه و نور توسط پالایش نور و هوای تازه از طریق سقف و ارتفاع ) و همچنین انرژی تجدید پذیر ( با استفاده از پانل های خورشیدی ) ، طراحی یک سیستم برای جمع آوری فاضلاب و بازیافت آن برای استفاده مجدد ، کیفیت هوا با توجه به وجود دو آتریوم برای نفوذ نور طبیعی .
منبع:انجمن تخصصی و دانشجویی عمران،معماری و شهرسازی کنداب پارس
بسیار جالب بود متشکرم
اما اگه اشتباه نکنم نفر اول طرح دیگری (با کانسپت تنه ی درختان شمال) بود و این، طرح دوم بود
خواهش میکنم ولی تا جایی که من سرچ کردم همین طرح اولین طرح برگزیده بود