شار
شار

شار

کتابخانه عمومی نیویورک

معرفی :
کتابخانه عمومی نیویورک


نمای ویژه با شیشه های بزرگ و نورپردازی داخلی به همراه رنگ های سفید و نارنجی، نگاه هر رهگذری را به سوی خود جلب می کرد.

کتابخانه عمومی نیویورک در فضایی بالغ بر 10500 فوت مربع و در کنار یک منطقه بزرگ مسکونی و دانشگاهی و به منظور پاسخگویی به نیازهای جامعه جدید و به سرعت در حال رشدِ نیویورک راه اندازی شد.

 گروه معماران 1100، به این نکته توجه داشته اند که، یک مکان سرپوشیده با کاربری عمومی، بایستی دارای پیوستگی و همخوانی قابل توجهی مابین فضای بیرونی و داخلی باشد. بنابراین در گام نخست، مکان این کتابخانه در نبش یکی از خیابان های اصلی شهر انتخاب شد. نمای ویژه با شیشه های بزرگ و نورپردازی داخلی به همراه رنگ های سفید و نارنجی، نگاه هر رهگذری را به سوی خود جلب می کرد. به گونه ای که بسیاری از افراد از همین طریق با این مکان آشنا شدند. 


بقیه در ادامه مطلب:


*بخش معرفی، توی این وبلاگ تهیه شده تا آثار بزرگ و نسبتا معروف معماری جهان و یا خود معماران معروف رو معرفی کنه تا دوستان و همکلاسی های عزیز با با اونها آشنا بشند و از طریق آشنایی با اونها، ظرافت های معماری و خصوصا طراحی و روش های خلق ایده رو یاد بگیرند...

دوستانی که قصد دارند مورد خاصی رو معرفی کنند، ایمیلشون رو بزارند تا براشون درخواست نویسندگی بفرستم تا بتونند توی وبلاگ بنویسند.

امیدوارم که کمکی باشه


طرح فضاهای روشن و باز، ایجاد یک محیط استقبال عمومی، تعبیه کتاب ها در قفسه های شیک و رنگی و بهره گیری از رنگ های آرامش بخش در فضاهای مختلف ساختمان، از نکات قابل توجه در طراحی این ساختمان بوده است. 


تقسیم بندی فضایی در این کتابخانه به سه بخش صورت گرفته است. فضای طبقه اول، نیم طبقه موجود بین طبقات اول و دوم و فضای طبقه دوم. سقف پویا، به عنوان یک متحد فیزیکی و بصری در این سه بخش ایفای نقش می کند.



رنگ آمیزی و نورپردازی سقف به این وحدت بسیار کمک می کند. دیوارهای داخلی از بتن بادوام و یکپارچه و موزائیک سیمانی مرمرنما، پوشیده شده است. این کتابخانه با رعایت اصول زیست محیطی و بهینه سازی و رعایت نکات طراحی پایدار، در پی آن است تا بتواند گواهینامه طلایی LEED را دریافت کند. سیستم روشنایی در این کتابخانه به صورت ترکیبی است، به گونه ای که در طول روز به واسطه بهره گیری کامل از نور خورشید، میزان برق مصرفی به حداقل ممکن می رسد و در هنگام شب نیز با کمک صفحات فتوولتائیک بخش اعظمی از روشنایی محیط تامین می شود.



 روشنایی مکان های کم تردد و سرویس بهداشتی توسط لامپ های سنسوردار تأمین می شود. این لامپ ها در صورت حضور افراد در این اماکن فعال می شود. برای کفپوش کتابخانه از چوب های بازیافت شده و دوستدار محیط زیست استفاده شده است. همچنین بدنه کتابخانه ها و قفسه ها نیز از پلاستیک و فولاد بازیافت شده تشکیل شده است.



 کتابخانه عمومی نیویورک موفق به دریافت جایزه سالیانه معماری داخلی شده است و در طول عمر کوتاه خود، موفقیت قابل توجهی در جذب مخاطب و تشویق به استفاده از کتاب در عموم مردم داشته است.









منبع: سایت خبری / تحلیلی معماری نیوز


نظرات 1 + ارسال نظر
علیپور پنج‌شنبه 24 فروردین‌ماه سال 1391 ساعت 08:25 ب.ظ

سلام؛
خیلی خوشحالم که می بینم که رشته شهرسازی دانشجویان فعالی داره، و همچنین وبلاگ خوب و دانشی و به روزی ایجادکردید؛ من فارغ التحصیل رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه پیام نوررشت هستم (اولین فارغ التحصیل این رشته) امیدوارم به کارتان ادامه بدهید با برنامه ریزی بلند مدت ؛ بخواهید انچه را دوست دارید داشته باشید و به سوی آن هدف گام بردارید ؛ ایجاد وبلاگ و کارهای دانشجویی گروهی بسیار شروع خوبی ست ، به شرط اینکه وقتی در آستانه فارغ التحصیلی قرار گرفتید آماده برای کار باشید ؛ یعنی برای خود کار بسازید، آرزوی موفقیت برای شما دارم ضمنا وبلاگ رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری که 4 سال پیش راه اندازی شده بود به آدرس : urbangeo86.blogfa.com در دسترس است البته به روز نمیشه ولی پیوند های خوبی در وبلاگ وجود دارد ، امیدوارم موفق باشید.

خواهش میکنم...
البته همونطوری که میدونید، دانشگاه از سیستم اداری ضعیفی برخورداره...نتیجه اینکه خود دانشجو ها باید یه فکری برای هماهنگی با هم کنند...

ممنون از اینهمه لطفتون...

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد